PlatiuMed készülék - professzionális orvosi műszerek
Gyógynövények, vitaminok, étrendkiegészítők
Belépés

Zinzino

 

Miért a Zinzino
ELSŐ A MINŐSÉG
TERMÉSZETES EGYENSÚLY. A Zinzinonál a legjobb minőségű termékeket kínáljuk, követve egy új tudományág, az alkalmazott táplálkozástudomány elveit. Olyan ételekből származó aktív tápanyagokat használunk, amelyek segítenek leküzdeni modern életünk velejáróját, szervezetünk felborult egyensúlyi állapotát.
Elsődleges koncepciónk a Balance. A Balance tudományos megközelítése az esszenciális omega-6 és omega-3 zsírsavak arányában rejlik. Szervezetünk helyes működéséhez mindkettő létfontosságú és elengedhetetlen. Az étrendünkben bekövetkezett változások azonban azt eredményezték, hogy a zsírsavak közötti egyensúly felborult. Ezt a fajta instabilitást a túl sok omega-6 okozza. De az esszenciális omega-3 (EPA és DHA) zsírsavak alacsony bevitele is hozzájárult a felborult egyensúlyi állapothoz. Fedezze fel omega-6 és omega-3 arányát a Zinzino BalanceTest segítségével. Próbálja ki Balance termékeinket , amelyek segítenek elérni az optimális omega-6:3 egyensúlyt a szervezetben*.
* A termékeknek nem célja betegségek diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése.
Egészség
Célunk, hogy első osztályú termékeinkkel mindenkit a jó egészség elérésére ösztönözzünk. A bolygón fellehető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozunk! Életet az éveknek! Ez egészséges táplálkozást segítő programunk célja.

Miért a Zinzino?


ELSŐ A MINŐSÉGTERMÉSZETES EGYENSÚLY.

A Zinzinonál a legjobb minőségű termékeket kínáljuk, követve egy új tudományág, az alkalmazott táplálkozástudomány elveit. Olyan ételekből származó aktív tápanyagokat használunk, amelyek segítenek leküzdeni modern életünk velejáróját, szervezetünk felborult egyensúlyi állapotát.


Elsődleges koncepciónk a Balance. A Balance tudományos megközelítése az esszenciális omega-6 és omega-3 zsírsavak arányában rejlik. Szervezetünk helyes működéséhez mindkettő létfontosságú és elengedhetetlen. Az étrendünkben bekövetkezett változások azonban azt eredményezték, hogy a zsírsavak közötti egyensúly felborult. Ezt a fajta instabilitást a túl sok omega-6 okozza. De az esszenciális omega-3 (EPA és DHA) zsírsavak alacsony bevitele is hozzájárult a felborult egyensúlyi állapothoz. Fedezze fel omega-6 és omega-3 arányát a Zinzino BalanceTest segítségével. Próbálja ki Balance termékeinket , amelyek segítenek elérni az optimális omega-6:3 egyensúlyt a szervezetben*.* A termékeknek nem célja betegségek diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése.


Egészség

Célunk, hogy első osztályú termékeinkkel mindenkit a jó egészség elérésére ösztönözzünk. A bolygón fellehető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozunk! Életet az éveknek! Ez egészséges táplálkozást segítő programunk célja.

 

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.