PlatiuMed készülék - professzionális orvosi műszerek
Gyógynövények, vitaminok, étrendkiegészítők
Belépés

AVS


Mi az AVS?
Az AVS (Audió-Vizuális Stimuláció) módszer Magyarországon fény-hang technika, tudati technológia, agytréning, mentális komputertechnika neveken vált ismertté.
Az AVS egy komputer vezérelte passzív meditáció. A számítógép vezérli a fény és hangrezgéseket. A meditáló személy agya az adott rezgéseket követi.
Az aktív technikákkal szemben lényeges előnye, hogy az energiahiányos személyt is a kívánt frekvenciára viszi és az AVS technikával elérhető a két agyfélteke harmonikus működése, ami nélkül eredményes nyelvtanulás nem képzelhető el.
A káros stresszel teli világunkban mindenkinek lehetővé teszi, hogy visszaálljon az agyhullámainak a természetes állapota.
A módszer magyarországi elterjesztését, fejlesztését a Hatékony és Eredményes Tanulásért Közhasznú Alapítvány irányítja 1998 óta.
Az AVS (Tudati technológiai) módszer és tanfolyami rendszer a Hatékony és Eredményes Tanulásért Közhasznú Alapítvány szerzői jogi védelme alatt áll. (Azonosító szám: 020214001T)
Az Alapítvány a módszer elterjesztését az akkreditált Pedagógus Továbbképző programján keresztül is végzi. (Tanulási hatékonyság növelése az AVS technikával.)
Miért előnyös alkalmazni iskolákban a Hatékony és Eredményes Tanulásért alapítvány által kifejlesztett AVS Módszert?
- A jelenlegi helyzet. Sok a problémás gyerek. Disz-esek, viselkedési zavarosak, SNI-sek.
- Energia, harmónia, alfa, théta visszaállítása AVS technikával. Mit old meg? Miért előnyös a tanárnak? Miért előnyös a tanulónak? Miért előnyös a szülőnek?
- Mentális energia feltöltés. Nő az információ befogadás képessége. Javul a koncentráció. Betegség utáni rehabilitációt segíti.
- Agyféltekék harmóniájának a visszaállítása. Hatékony nyelvtanulás lehetősége. Eredményesebb sportolás. Diszlexia megszüntetése.
- A jótékony alfa szint elérése. Nő a tolerancia. Kreativitás nagyobb. Jobb közérzet. Eredményesebb felelések, vizsgák.
Depresszió megszüntetése.
- A théta szint elérése. Intenzív tanulás és nyelvtanulás. Memóriajavulás.
- Következmények.
Jobb tanulmányi eredmények.
Sikeres nyelvtanulás.
Sikeres tehetséggondozás.
Diszlexia megszüntetése.
Jobb sporteredmények.
Jobb közérzet.
Nagyobb tolerancia. A tanárnak is és a diáknak is.
A kiégés megelőzése.
A gyerek jobban tud koncentrálni, javul a memóriája, nő a toleranciája, jobban rávehető a tanulásra, szófogadóbb lesz. Sikerélményhez jut rendszeresen, amit megtanult azt másnap is tudja a felelésnél.
A szülő, ha használja nem lesz állandóan fáradt. Nő a toleranciája, jobb lesz a kedve, javul a közérzete. Nem lesz depressziós. Megszűnik az alvászavar, az esetleges libidó hiány vagy impotencia.
Nő a kreativitás és javul a döntésképesség, ezért hatékonyabban tudja az adódó lehetőségeket kihasználni.
Az esetleges betegségnél gyorsabb lesz a gyógyulás, a betegség utáni rehabilitáció rövidül.
Élsportban:
A mai stresszel teli, teljesítménykényszeres világban egyre nehezebb világbajnoki vagy olimpiai bajnoki címet, helyezést elérni.
Az élsportolók célja:
Megnyerni a versenyt.
Mindig győztes csapatban lenni.
Nem megsérülni.
Mindezeket, természetesen doppingolás nélkül szeretnék elérni.
Ehhez:
Átlagon felüli fizikai állapot szükséges. Ez rendszeres edzéssel érhető el és tartható fenn.
(Fontos a tolerancia, eltökéltség, izomláz megszüntetés.)
Átlag feletti sportszakmai tudás kell. (tenisz, kézilabda, foci, stb…) A jó képességű versenyző a mestertől tanulhatja meg és kellően begyakorolja.
(Fontos a mentális energia és a koncentráló képesség.)
Átlag feletti helyzetfelismerés és kreativitás kell.
(Fontos, hogy a két agyfélteke harmóniában működjön.)
Átlag feletti állóképesség szükséges. Mindig megcsinálni mindent, amit a mester előír.
(Fontos a tolerancia, izomláz megszüntetés.)
A sérüléseket el kell kerülni.
(Fontos, hogy a két agyfélteke harmóniában működjön, megfelelő legyen az attitűd.)
A versenyen, a meccsen hozni kell a legjobb formát.
(Energia, feszültség mentesség, harmóniában működő agyféltekék.)
MINDEN AZ AGYBAN DŐL EL!
Az AVS technika egy passzív meditációs technika, melynek a szakszerű használatával:
- Növelhető a mentális energia szint. (mentális energia nélkül nem tudunk kellően koncentrálni, információt befogadni, nem tudunk jól tanulni, gyógyulni)
- Növelhető a tolerancia szint.
- Megszüntethető az izomláz.
- Megszüntethető a vizsgadrukk, versenyláz. (amit megtanult, begyakorolt és edzésen tudott, azt a versenyen is tudja produkálni)
- Létrehozható a két agyfélteke harmonikus együttműködése. (jobban érzi a kaput, jól kapja el a rajtot, jobban ki tudja hozni magából a teljesítményt)
- Csökkenthető a sérülések száma. (dolgozik a jobb agyfélteke is + megfelelő attitűd)
Eddigi tapasztalatok:
Kézilabda kapusok. Több ziccert fog ki.
Teniszezők. Jobban érzi a játékot. Többet nyer.
Tekézők. Teljesítményjavulás.
Foci. Meccsen is hozza, amit tud.
Öttusa. Vívás, lövés jobban megy.
Kevesebb sérülés.
Nincs izomláz.
A tájékoztató anyagot összeállította Kugyela János a Hatékony és Eredményes Tanulásért Alapítvány elnöke, mentálhigiénés szakember, AVS tréner és oktató.
Több mint 17 éve használom a módszert tanulási problémák kezelésére (diszlexia), nyelvtanulás hatékonyabbá tételére, stressz oldásra, sportolók teljesítmény szintjének az emelésére, depresszió megelőzésére, alvászavar megszüntetésére, stb…
Az állapot felmérés után egyéni, vagy csoportos felkészítések formájában tudunk segíteni.
Amennyiben részletesebb tájékoztatást igényel, kérem, hogy keressen meg.
A fény-hang készülék egyik alapvető feladata, hogy passzív meditációval a kívánt frekvenciára vigye az embert. A megfelelő fényvillogás és megfelelő hang segítségével ez néhány perc alatt elérhető. Ezt a funkciót a piacon lévő minden fény-hang készülék általában tudja.
A minőségi, vagy terápiás AVS (fény-hang) készülék ennél lényegesen többet tud. A megfelelő minőségű programjai és speciális szemüvege segítségével minőségi kiterjesztett kezelést képes végezni. Ez teszi lehetővé a különböző harmónia problémák megszüntetését, diszlexia kezelését, intenzív nyelvtanulásra felkészítést, tanulási problémák kezelését, depresszió kezelését.
A piacon lévő készülékek közül csak néhány felel meg az igazi minőségi követelményeknek. Készülék vásárlása esetén érdemes szakember véleményét kikérni. Sokszor a minőségi terápiás készülékek árán próbálnak gyenge minőségű készülékeket eladni.
A szakembereink az elmúlt 20 évben minden minőségi készüléket kipróbáltak és használtak. Több mint hat éve kezdtük el a PROTEUS PROFI készüléket használni. Az alap készülék a PROTEUS könnyen kezelhető, masszív, jó megjelenésű készülék, de nem minőségi terápiás készülék. Úgy tettük azzá, hogy a szabad tárhelyére 37 terápiás programot töltöttünk és megfelelő szemüveggel láttuk el, így lett PROTEUS PROFI.
A PROTEUS PROFI készülékhez 6 felhasználós erősítő, elosztó rendszert tudunk ajánlani, iskoláknak, nyelviskoláknak. A rendszer hatosával bővíthető, így 6, 12, 18, 24, 30 hallgató egyszerre történő kezelése is megoldható lehet.
Az elmúlt több mint hat év tapasztalatai alapján kijelenthetjük, hogy a PROTEUS PROFI valóban kiváló professzionális készülék.
PROTEUS PROFI
Professzionális készülék. Elemekről (3 x AA) és adapterről is üzemeltethető.
- 37 speciális program található a második memóriablokkban.
- További programokkal bővíthető. Max 199 programig.
- Külső hangbemenet található rajta. Amelyen keresztül külső hangforrás csatlakoztatható hozzá.
- Tartozik hozzá egy OEStim fénystimulációs goggli amelyet a speciális programokkal kell használni. Ennek hideg fehér színű lámpái vannak.
- Kézi vezérléssel is használható.
- Gyártó: Mind Place, USA (CA).
- A készüléket prefesszionális, egyéni, csoportos és terápiás használatra ajánljuk.
Nyelviskoláknak, speciális iskoláknak és olyan szülőknek, akiknek tanulási problémás gyermeke van.
A készlet tartalma:
Proteus fény-hang stimulációs készülék
OEStim fénystimulációs goggli (fehér).
Hangstimulációs fejhallgató
Sztereó összekötő zsinór (külső bemenethez)
Hordtáska
Magyar nyelvű használati utasítás
Extrák: Kézikönyv az önálló használathoz.
Családi felmérés, tanácsadás és program összeállítás.
Egy hónapos kezelés után a család újra felmérése.
A készülék megvásárlása esetén nem csak két év garanciát adunk, hanem magyar nyelvű kézikönyvet és a család minden tagjának elvégezzük ingyen a felmérését, összeállítjuk a kezelési programokat egy hónapra és a kezelések után újra felmérjük a család minden tagját és megbeszéljük a tapasztalatokat és a további teendőket. A szakembereink szükség esetén később is segítik szakmailag a családot a tőlünk vásárolt készülék érdemi használatában.
Munkatársaink most egy különleges akció keretében ingyen elvégzik az Ön, vagy családtagjai felmérését, a szükséges tanácsokkal való ellátását. Az időpont egyeztetéshez az info@revitality.hu e-mail címére kérjük, küldje el az alábbi adatokat: név, életkor, mi a gond, telefonszám. Munkatársunk hamarosan jelentkezni fog.

Mi az AVS?

Az AVS (Audió-Vizuális Stimuláció) módszer Magyarországon fény-hang technika, tudati technológia, agytréning, mentális komputertechnika neveken vált ismertté.
Az AVS egy komputer vezérelte passzív meditáció. A számítógép vezérli a fény és hangrezgéseket. A meditáló személy agya az adott rezgéseket követi.
Az aktív technikákkal szemben lényeges előnye, hogy az energiahiányos személyt is a kívánt frekvenciára viszi és az AVS technikával elérhető a két agyfélteke harmonikus működése, ami nélkül eredményes nyelvtanulás nem képzelhető el.
A káros stresszel teli világunkban mindenkinek lehetővé teszi, hogy visszaálljon az agyhullámainak a természetes állapota.
A módszer magyarországi elterjesztését, fejlesztését a Hatékony és Eredményes Tanulásért Közhasznú Alapítvány irányítja 1998 óta.Az AVS (Tudati technológiai) módszer és tanfolyami rendszer a Hatékony és Eredményes Tanulásért Közhasznú Alapítvány szerzői jogi védelme alatt áll. (Azonosító szám: 020214001T)
Az Alapítvány a módszer elterjesztését az akkreditált Pedagógus Továbbképző programján keresztül is végzi. (Tanulási hatékonyság növelése az AVS technikával.)


Miért előnyös alkalmazni iskolákban a Hatékony és Eredményes Tanulásért alapítvány által kifejlesztett AVS Módszert?

- A jelenlegi helyzet. Sok a problémás gyerek. Disz-esek, viselkedési zavarosak, SNI-sek.
- Energia, harmónia, alfa, théta visszaállítása AVS technikával. Mit old meg? Miért előnyös a tanárnak? Miért előnyös a tanulónak? Miért előnyös a szülőnek?
- Mentális energia feltöltés. Nő az információ befogadás képessége. Javul a koncentráció. Betegség utáni rehabilitációt segíti.
- Agyféltekék harmóniájának a visszaállítása. Hatékony nyelvtanulás lehetősége. Eredményesebb sportolás. Diszlexia megszüntetése.
- A jótékony alfa szint elérése. Nő a tolerancia. Kreativitás nagyobb. Jobb közérzet. Eredményesebb felelések, vizsgák. Depresszió megszüntetése.
- A théta szint elérése. Intenzív tanulás és nyelvtanulás. Memóriajavulás.
- Következmények.
Jobb tanulmányi eredmények.
Sikeres nyelvtanulás.
Sikeres tehetséggondozás.
Diszlexia megszüntetése.
Jobb sporteredmények.
Jobb közérzet.
Nagyobb tolerancia. A tanárnak is és a diáknak is.
A kiégés megelőzése.

A gyerek jobban tud koncentrálni, javul a memóriája, nő a toleranciája, jobban rávehető a tanulásra, szófogadóbb lesz. Sikerélményhez jut rendszeresen, amit megtanult azt másnap is tudja a felelésnél.

A szülő, ha használja nem lesz állandóan fáradt. Nő a toleranciája, jobb lesz a kedve, javul a közérzete. Nem lesz depressziós. Megszűnik az alvászavar, az esetleges libidó hiány vagy impotencia.

Nő a kreativitás és javul a döntésképesség, ezért hatékonyabban tudja az adódó lehetőségeket kihasználni.Az esetleges betegségnél gyorsabb lesz a gyógyulás, a betegség utáni rehabilitáció rövidül.


Élsportban: A mai stresszel teli, teljesítménykényszeres világban egyre nehezebb világbajnoki vagy olimpiai bajnoki címet, helyezést elérni.

Az élsportolók célja:
Megnyerni a versenyt.
Mindig győztes csapatban lenni.
Nem megsérülni.
Mindezeket, természetesen doppingolás nélkül szeretnék elérni.

Ehhez:
Átlagon felüli fizikai állapot szükséges. Ez rendszeres edzéssel érhető el és tartható fenn.(Fontos a tolerancia, eltökéltség, izomláz megszüntetés.)
Átlag feletti sportszakmai tudás kell. (tenisz, kézilabda, foci, stb…) A jó képességű versenyző a mestertől tanulhatja meg és kellően begyakorolja.(Fontos a mentális energia és a koncentráló képesség.)
Átlag feletti helyzetfelismerés és kreativitás kell.(Fontos, hogy a két agyfélteke harmóniában működjön.)
Átlag feletti állóképesség szükséges. Mindig megcsinálni mindent, amit a mester előír.(Fontos a tolerancia, izomláz megszüntetés.)
A sérüléseket el kell kerülni.(Fontos, hogy a két agyfélteke harmóniában működjön, megfelelő legyen az attitűd.)
A versenyen, a meccsen hozni kell a legjobb formát.(Energia, feszültség mentesség, harmóniában működő agyféltekék.) 


MINDEN AZ AGYBAN DŐL EL!

Az AVS technika egy passzív meditációs technika, melynek a szakszerű használatával:
- Növelhető a mentális energia szint. (mentális energia nélkül nem tudunk kellően koncentrálni, információt befogadni, nem tudunk jól tanulni, gyógyulni)
- Növelhető a tolerancia szint.
- Megszüntethető az izomláz.
- Megszüntethető a vizsgadrukk, versenyláz. (amit megtanult, begyakorolt és edzésen tudott, azt a versenyen is tudja produkálni)
- Létrehozható a két agyfélteke harmonikus együttműködése. (jobban érzi a kaput, jól kapja el a rajtot, jobban ki tudja hozni magából a teljesítményt)
- Csökkenthető a sérülések száma. (dolgozik a jobb agyfélteke is + megfelelő attitűd)


Eddigi tapasztalatok:

Kézilabda kapusok. Több ziccert fog ki.
Teniszezők. Jobban érzi a játékot. Többet nyer.
Tekézők. Teljesítményjavulás.
Foci. Meccsen is hozza, amit tud.
Öttusa. Vívás, lövés jobban megy.
Kevesebb sérülés.
Nincs izomláz.


A tájékoztató anyagot összeállította Kugyela János a Hatékony és Eredményes Tanulásért Alapítvány elnöke, mentálhigiénés szakember, AVS tréner és oktató.Több mint 17 éve használom a módszert tanulási problémák kezelésére (diszlexia), nyelvtanulás hatékonyabbá tételére, stressz oldásra, sportolók teljesítmény szintjének az emelésére, depresszió megelőzésére, alvászavar megszüntetésére, stb…Az állapot felmérés után egyéni, vagy csoportos felkészítések formájában tudunk segíteni.Amennyiben részletesebb tájékoztatást igényel, kérem, hogy keressen meg.


A fény-hang készülék egyik alapvető feladata, hogy passzív meditációval a kívánt frekvenciára vigye az embert. A megfelelő fényvillogás és megfelelő hang segítségével ez néhány perc alatt elérhető. Ezt a funkciót a piacon lévő minden fény-hang készülék általában tudja.

A minőségi, vagy terápiás AVS (fény-hang) készülék ennél lényegesen többet tud. A megfelelő minőségű programjai és speciális szemüvege segítségével minőségi kiterjesztett kezelést képes végezni. Ez teszi lehetővé a különböző harmónia problémák megszüntetését, diszlexia kezelését, intenzív nyelvtanulásra felkészítést, tanulási problémák kezelését, depresszió kezelését.A piacon lévő készülékek közül csak néhány felel meg az igazi minőségi követelményeknek. Készülék vásárlása esetén érdemes szakember véleményét kikérni. Sokszor a minőségi terápiás készülékek árán próbálnak gyenge minőségű készülékeket eladni.A szakembereink az elmúlt 20 évben minden minőségi készüléket kipróbáltak és használtak. Több mint hat éve kezdtük el a PROTEUS PROFI készüléket használni. Az alap készülék a PROTEUS könnyen kezelhető, masszív, jó megjelenésű készülék, de nem minőségi terápiás készülék. Úgy tettük azzá, hogy a szabad tárhelyére 37 terápiás programot töltöttünk és megfelelő szemüveggel láttuk el, így lett PROTEUS PROFI.


A PROTEUS PROFI készülékhez 6 felhasználós erősítő, elosztó rendszert tudunk ajánlani, iskoláknak, nyelviskoláknak. A rendszer hatosával bővíthető, így 6, 12, 18, 24, 30 hallgató egyszerre történő kezelése is megoldható lehet. 
Az elmúlt több mint hat év tapasztalatai alapján kijelenthetjük, hogy a PROTEUS PROFI valóban kiváló professzionális készülék.


PROTEUS PROFI
Professzionális készülék. Elemekről (3 x AA) és adapterről is üzemeltethető.
- 37 speciális program található a második memóriablokkban.
- További programokkal bővíthető. Max 199 programig.
- Külső hangbemenet található rajta. Amelyen keresztül külső hangforrás csatlakoztatható hozzá.
- Tartozik hozzá egy OEStim fénystimulációs goggli amelyet a speciális programokkal kell használni. Ennek hideg fehér színű lámpái vannak.
- Kézi vezérléssel is használható.
- Gyártó: Mind Place, USA (CA).
- A készüléket prefesszionális, egyéni, csoportos és terápiás használatra ajánljuk.
Nyelviskoláknak, speciális iskoláknak és olyan szülőknek, akiknek tanulási problémás gyermeke van.

A készlet tartalma:
Proteus fény-hang stimulációs készülék
OEStim fénystimulációs goggli (fehér).
Hangstimulációs fejhallgató
Sztereó összekötő zsinór (külső bemenethez)
Hordtáska
Magyar nyelvű használati utasítás
Extrák: Kézikönyv az önálló használathoz.
Családi felmérés, tanácsadás és program összeállítás.
Egy hónapos kezelés után a család újra felmérése.


A készülék megvásárlása esetén nem csak két év garanciát adunk, hanem magyar nyelvű kézikönyvet és a család minden tagjának elvégezzük ingyen a felmérését, összeállítjuk a kezelési programokat egy hónapra és a kezelések után újra felmérjük a család minden tagját és megbeszéljük a tapasztalatokat és a további teendőket. A szakembereink szükség esetén később is segítik szakmailag a családot a tőlünk vásárolt készülék érdemi használatában.


Munkatársaink most egy különleges akció keretében ingyen elvégzik az Ön, vagy családtagjai felmérését, a szükséges tanácsokkal való ellátását. Az időpont egyeztetéshez az info@revitality.hu e-mail címére kérjük, küldje el az alábbi adatokat: név, életkor, mi a gond, telefonszám. Munkatársunk hamarosan jelentkezni fog.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.

Összes termék